Een ogenblik geduld a.u.b.
  • Home
  • Voordelen van KVK Locatiescan

Voordelen van KVK Locatiescan

Verken de marktpotentie

Je bent (startend) ondernemer en zoekt een geschikte locatie voor je bedrijf. Waar zitten jouw klanten en hoe staat het met de concurrentie? KVK Locatiescan geeft je inzicht. Met de uitkomst heb je een bouwsteen voor een bewuste locatiekeuze.

Bouwsteen voor financiering

Je bent ondernemer en zoekt naar (meer) financiële middelen. Waarop baseer je een omzetprognose? KVK Locatiescan helpt bij je financiële onderbouwing. Je krijgt een betrouwbaar en onafhankelijk cijfermatig beeld van het verzorgingsgebied, bevolking, concurrentie en omgeving. De gegevens leggen de basis voor een omzetprognose of een gesprek met een kredietverlener.

Bron voor adviseurs

Adviseer je ondernemers? Dan is KVK Locatiescan een handig hulpmiddel in het contact met jouw klant. Je krijgt inzicht in de demografische ontwikkelingen van wijken, gemeenten en de aanwezigheid van diverse branches. Waar staat jouw klant? Je toont het concreet aan met feiten en cijfers.

Meer vestigingen openen

Je hebt een goed lopend bedrijf in de Business to Consumer sector, maar je leunt nooit achterover en wilt meer. Een tweede vestiging openen bijvoorbeeld of misschien wel een franchiseketen beginnen? Verken met KVK Locatiescan wat kansrijke plekken zijn voor jouw nieuwe vestigingspunt(en).

24/7 beschikbaar

Maak een KVK Locatiescan wanneer het jou uitkomt. Een selectie maken en de resultaten bekijken doe je online, dus dat kan 24 uur per dag, en 7 dagen in de week. Je kunt zoveel scans maken als je zelf wilt.

Betrouwbare data

De data voor KVK Locatiescan zijn afkomstig van KVK en het CBS. Hierdoor ben je verzekerd van betrouwbare gegevens. Wij geven, waar mogelijk, cijfers over de laatste vijf jaar zodat ook trends zichtbaar worden.

Gratis

KVK Locatiescan is een vrij toegankelijke tool die iedereen zonder inlog en kosteloos kan maken.